Ontdek onze
E-bikes

Bij Café Vitesse kun je terecht voor heel wat kwalitatieve en comfortabele elektrische fietsen met een zeer goede prijs-kwaliteit en een uitstekende service na verkoop. We bieden Gazelle, Cannondale, Riese & Müller, Focus in het e-bike segment. Daarnaast zijn wij ook specialist in het speedpedelec segment. We onderscheiden ons door enkel te werken met de beste kwaliteit. Hierin kunnen we Klever, Riese & Müller en Opium aanbieden!

E-bikes

Stromer

Stromer is een bekend merk in de wereld van de speedpedelec. Ze staan ​​bekend om hun geavanceerde e-bikes die stijl, prestaties en duurzaamheid combineren. Met krachtige elektrische aandrijfsystemen en hoogwaardige componenten biedt Stromer een soepele en efficiënte rijervaring. Deze e-bikes zijn populair onder forenzen en liefhebbers van langere fietstochten, omdat ze de mogelijkheid bieden om comfortabel grotere afstanden af te leggen zonder veel inspanning. Stromer heeft een sterke toewijding aan innovatie en blijft nieuwe technologieën en ontwerpelementen integreren om de mobiliteit op twee wielen te verbeteren.

#Aalter

Klever

Klever is een toonaangevend merk op het gebied van elektrische fietsen, en staat bekend om zijn compromisloze focus op prestaties en functionaliteit. De e-bikes van Klever worden gekenmerkt door krachtige motoren en geavanceerde technologieën die een soepele en efficiënte rijervaring bieden. Deze fietsen zijn ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid, waardoor ze ideaal zijn voor zowel dagelijks woon-werkverkeer als avontuurlijke fietstochten. Klever streeft ernaar om de mobiliteit te transformeren door hoogwaardige e-bikes te leveren die zowel betrouwbaar als plezierig zijn om te rijden. Reduceer je carbon footprint, make a Klever choice!

#Zedelgem

Riese & Müller

 Riese & Müller is een gerenommeerd Duits merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige elektrische fietsen en cargo bikes en speedpedelecs. Met een sterke focus op innovatie en design, biedt Riese & Müller een breed scala aan e-bikes die zowel stijlvol als functioneel zijn. De fietsen van Riese & Müller zijn ontworpen om aan de uiteenlopende behoeften van fietsers te voldoen, of je nu op zoek bent naar een comfortabele stadsfiets, een sportieve mountainbike of een praktische cargobike voor het vervoeren van vracht. De nadruk van het merk op kwaliteit en aandacht voor detail heeft het een uitstekende reputatie opgeleverd in de wereld van elektrische mobiliteit.

Opium

Zwitserse kwaliteit. Opium is het nieuwe paradepaardje in het speedpedelec segment. Met een Opium beleef je de ultieme fietservaring waar comfort, snelheid en schoonheid gecombineerd wordt. De mogelijkheden, rijgevoel en kwaliteit onderscheiden zich van de andere speedpedelec fietsen! De ideale combinatie voor woon-werkverkeer en quality-time! Stel zelf uw eigen Opium samen en kies uit 12 verschillende kleuren!

Desiknio


Desiknio, het baanbrekende e-bike merk, herdefinieert fietsen met een perfecte mix van elegantie en prestaties. Het strakke, eigentijdse design gaat hand in hand met geavanceerde technologie, waardoor Desiknio e-bikes een genot zijn om te rijden. Met krachtige elektrische motoren, aanpasbare rijmodi en duurzaamheid als prioriteit, biedt Desiknio een unieke en milieuvriendelijke rijervaring. Voor degenen die streven naar stijl en innovatie in hun dagelijkse mobiliteit, is Desiknio de ultieme keuze.

Gazelle

Een specialist in elektrische fietsen die bekend staat voor z'n algemeen comfort op de fiets. Al ruim 125 jaar maakt dit Nederlands merk kwaliteitsvolle fietsen die zeer toegankelijk zijn. Met een innovatieve mindset en een passie voor vooruitgang kwam de nieuwe focus op e-bikes. Ze bieden fietsen voor iedereen, aan een uitstekende prijs-kwaliteit.

Cannondale

Elektrische fietsen van Cannondale behoren tot één van de beste in hun klasse. Een ruim aanbod aan e-bikes die enerzijds focussen op comfort of anderzijds meer de sporty spices moet aanspreken. Ze beschikken ook over een urban aanbod. Een Cannondale-garantie luidt dat elk model wordt opgebouwd via de meest optimale materialen.

Trek

Trek is een internationaal erkend merk in de fietsindustrie en staat bekend om zijn hoogwaardige fietsen en innovatieve technologieën. Het bedrijf biedt een breed scala aan fietsen, waaronder racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen en e-bikes. Trek's toewijding aan kwaliteit, prestaties en duurzaamheid heeft hen tot een populaire keuze gemaakt onder zowel professionele atleten als recreatieve fietsers. Ze zijn ook bekend om hun betrokkenheid bij milieuvriendelijke productie en hun inspanningen om duurzaamheid te bevorderen in de fietsindustrie. Trek blijft evolueren en innoveren om fietsers over de hele wereld te voorzien van de beste fietservaringen.

#Aalter

Tern

De Tern GSD (Get Stuff Done) is een opvallende elektrische cargofiets die bekend staat om zijn indrukwekkende draagvermogen en veelzijdigheid. Deze fiets is ontworpen om praktisch elk type vracht te vervoeren, van boodschappen en kinderen tot bagage en meer. Ondanks zijn compacte formaat is de Tern GSD in staat om een verbazingwekkende hoeveelheid lading te dragen, en dankzij de elektrische ondersteuning is het gemakkelijk om zelfs zware lasten te verplaatsen. Deze fiets is een populaire keuze voor gezinnen en stedelijke bewoners die duurzaamheid en functionaliteit waarderen in hun dagelijkse transportmiddel. De Tern GSD belichaamt efficiëntie en milieuvriendelijke mobiliteit.

Qio

Qio Fietsen is een relatief nieuw merk dat zich richt op de productie van elektrische fietsen met een nadruk op design, functionaliteit en duurzaamheid. Hun e-bikes zijn ontworpen voor stedelijke mobiliteit en bieden een milieuvriendelijk en efficiënt alternatief voor traditioneel woon-werkverkeer. Qio Fietsen streeft naar innovatie door geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen te integreren in hun fietsen, waardoor ze comfortabel en betrouwbaar zijn om te rijden. Met een groeiende reputatie in de markt richten ze zich op het bevorderen van duurzame mobiliteit in moderne stedelijke omgevingen.

Urban Arrow

Urban Arrow is een gerenommeerd merk in de wereld van elektrische bakfietsen. Ze zijn bekend om hun innovatieve en functionele ontwerpen, die de mobiliteit in stedelijke gebieden verbeteren. Urban Arrow-bakfietsen zijn ontworpen voor het vervoer van lading, kinderen en goederen in stedelijke omgevingen. Ze combineren milieuvriendelijke elektrische aandrijving met comfortabele en veilige rijprestaties. Deze bakfietsen worden vaak gebruikt door gezinnen, koeriersdiensten en bedrijven die op zoek zijn naar duurzame en praktische vervoersoplossingen in steden. Urban Arrow blijft zich inzetten voor innovatie en stadsduurzaamheid door voortdurend nieuwe modellen en functies te ontwikkelen.

Lovens

Lovens Bakfiets is een bekend merk in de wereld van bakfietsen, en staat bekend om zijn hoogwaardige en veelzijdige cargo bikes. Deze bakfietsen zijn ontworpen om eenvoudig en efficiënt vracht te vervoeren, of het nu gaat om boodschappen, kinderen, of andere ladingen. Lovens Bakfietsen zijn gebouwd met oog voor stabiliteit, veiligheid en comfort, waardoor ze ideaal zijn voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijk en praktisch alternatief voor de auto. Het merk blijft de traditie van de bakfiets in ere houden en blijft innoveren om aan de moderne behoeften van mobiliteit en duurzaamheid te voldoen.

Graag samen even schakelen?

Fiets eens langs