Ontdek onze
E-bikes

Bij Café Vitesse kun je terecht voor heel wat kwalitatieve en comfortabele elektrische fietsen met een zeer goede prijs-kwaliteit en een uitstekende service na verkoop. We bieden Gazelle, Cannondale, Riese & Müller, Focus in het e-bike segment. Daarnaast zijn wij ook specialist in het speedpedelec segment. We onderscheiden ons door enkel te werken met de beste kwaliteit. Hierin kunnen we Klever, Riese & Müller en Opium aanbieden!

E-bikes

Klever

Klever Mobility geldt als marktleider in speedpedelecs, die een snelheid halen van om en bij 45 kilometer per uur en de krachtigste motor op de markt bezit. In complete urban style cruise je vlot met een Klever door de stad. Het zijn overigens de eerste tweewielers met pinkers. Reduceer je carbon footprint, make a Klever choice.

Riese & Müller

Ze omschrijven zichzelf als de mobiliteit van de toekomst. Riese & Müller bieden kwalitatieve e-bikes en speedpedelecs. Je bent volledig in controle en kan ecologisch langere afstanden overbruggen. Met hun cargo-bikes zet je de wagen bijna volledig buitenspel. Stel zelf uw Riese & Müller samen!

Opium

Zwitserse kwaliteit. Opium is het nieuwe paradepaardje in het speedpedelec segment. Met een Opium beleef je de ultieme fietservaring waar comfort, snelheid en schoonheid gecombineerd wordt. De mogelijkheden, rijgevoel en kwaliteit onderscheiden zich van de andere speedpedelec fietsen! De ideale combinatie voor woon-werkverkeer en quality-time! Stel zelf uw eigen Opium samen en kies uit 12 verschillende kleuren!

Gazelle

Een specialist in elektrische fietsen die bekend staat voor z'n algemeen comfort op de fiets. Al ruim 125 jaar maakt dit Nederlands merk kwaliteitsvolle fietsen die zeer toegankelijk zijn. Met een innovatieve mindset en een passie voor vooruitgang kwam de nieuwe focus op e-bikes. Ze bieden fietsen voor iedereen, aan een uitstekende prijs-kwaliteit.

Cannondale

Elektrische fietsen van Cannondale behoren tot één van de beste in hun klasse. Een ruim aanbod aan e-bikes die enerzijds focussen op comfort of anderzijds meer de sporty spices moet aanspreken. Ze beschikken ook over een urban aanbod. Een Cannondale-garantie luidt dat elk model wordt opgebouwd via de meest optimale materialen.

Urban Arrow

Nederlandse topkwaliteit met een focus op cargo-bikes. Optimalisatie van gewicht, een trendy uitstraling en een stevige bouw. De ideale elektrische bakfiets voor zowel de korte afstand als langere tripjes.

Graag samen even schakelen?

Fiets eens langs