Ontdek onze
E-bikes

Bij Café Vitesse kun je terecht voor heel wat kwalitatieve en comfortabele elektrische fietsen met een zeer goede prijs-kwaliteit en een uitstekende service na verkoop. We bieden Gazelle, Cannondale, Riese & Müller, Klever, Aska en Dolly aan.

E-bikes

Cannondale

Elektrische fietsen van Cannondale behoren tot één van de beste in hun klasse. Een ruim aanbod aan e-bikes die enerzijds focussen op comfort of anderzijds meer de sporty spices moet aanspreken. Ze beschikken ook over een urban aanbod. Een Cannondale-garantie luidt dat elk model wordt opgebouwd via de meest optimale materialen.

Gazelle

Een specialist in elektrische fietsen die bekend staat voor z'n algemeen comfort op de fiets. Al ruim 125 jaar maakt dit Nederlands merk kwaliteitsvolle fietsen die zeer toegankelijk zijn. Met een innovatieve mindset en een passie voor vooruitgang kwam de nieuwe focus op e-bikes. Ze bieden fietsen voor iedereen, aan een uitstekende prijs-kwaliteit.

Riese & Müller

Ze omschrijven zichzelf als de mobiliteit van de toekomst. Riese & Müller bieden kwalitatieve e-bikes en speedpedelecs. Je bent volledig in controle en kan ecologisch langere afstanden overbruggen. Met hun cargo-bikes zet je de wagen bijna volledig buitenspel.

Klever

Klever Mobility geldt als marktleider in speedpedelecs, die een snelheid halen van om en bij 45 kilometer per uur en de krachtigste motor op de markt bezit. In complete urban style cruise je vlot met een Klever door de stad. Het zijn overigens de eerste tweewielers met pinkers. Reduceer je carbon footprint, make a Klever choice.

Aska

Rij snel en comfortabel over elk soort terrein. De Aska e-bikes zijn gebouwd voor de avontuurlijke pendelaar. Geen files op de autostrade, maar cruisen langs de binnenbaantjes onderweg naar je werk of hobby. Bij Aska vertrekken ze telkens vanuit een aantrekkelijk en functioneel design. Kom ze zelf ontdekken bij Café Vitesse.

Dolly

Nederlandse topkwaliteit met een focus op cargo-bikes. Optimalisatie van gewicht, een trendy uitstraling en een stevige bouw. De ideale elektrische bakfiets voor zowel de korte afstand als langere tripjes.

Graag samen even schakelen?

Fiets eens langs