Blog

03 nov 22

Fietsleasing voor ambtenaren

RacefietsenMTBGearE-bikes

Sinds heden kunnen alle personeelsleden van de VLAAMSE OVERHEID en de PROVINCIE WEST-VLAANDEREN een fiets leasen bij ons. Wij bieden de fietsleasing van zowel KBC Lease als Cyclis Bike Lease aan! Met enkel maar topmerken in de winkel kunnen wij zeker en vast aan uw wensen voldoen. Zo hebben wij in het e-bike segment Riese & Müller, Gazelle en Cannondale. Met KLEVER en ASKA hebben wij een fiets in het topsegment voor het speedpedelec aanbod! Daarnaast kan je ook voor uw race/ MTB als gravel bij ons terecht met merken zoals Cannondale, Focus, Pinarello. Café Vitesse zet zeer hard in op mobiliteit met bakfietsen en transportfietsen van Urban Arrow, Riese & Müller, Ca-go, Gazelle en Dolly.

Lees meer
10 sep 22

Gazelle Avignon C380 HMB LTD

E-bikes

Ontdek de nieuwe Avignon C380 HMB LTD van Gazelle. Deze fiets is nu te bewonderen en te testen in onze winkel! Met de Avignon C380 HMB LTD kies je voor ultiem comfort; het is met recht de meest comfortabele e-bike van Gazelle. En dat merk je in alles. Het zit hem in de ontspannen rechtop-zithouding, de vering en de brede banden. Maar ook in de makkelijke op- en afstap, het intuïtieve display en de onderhoudsarme riemaandrijving. De krachtige dagrijverlichting en batterij van 625 Wh maken het comfort compleet.

Lees meer
22 mrt 22

Café Vitesse start een eigen fietsclub

Racefietsen

Wij willen graag groeien naar een kwalitatieve fietsclub op stevige basis van inspraak, participatie en ondersteuning. En dit onder dezelfde moto ‘samen uit, samen thuis’. Hierbij gaat het sociale en familiale voor op de prestatie.

Lees meer

Graag samen even schakelen?

Fiets eens langs