Blog

21 apr 24

Stromer belevingscenter Aalter

E-bikes

Bezoek onze winkel en ontdek het volledige assortiment Stromer-fietsen op de markt, begeleid door experts. U kunt ook alle modellen uitproberen en we helpen u graag bij het samenstellen van uw droomfiets.

Lees meer
30 mrt 24

Gewikt, gewogen en uitgebreid getipt

Gear

Deze rubriek herbergt de wekelijkse boekentip(s) die niet alleen op deze pagina wordt gepubliceerd, maar ook op die van méér dan 20 groepen die met lezen/boeken gelinkt zijn en ook te lezen is op www.boeken.cafe èn te horen op www.radiorand.be (iedere woensdag vanaf 16.10 uur in het programma bij Ben Braillard).

Lees meer
08 mrt 24

Het Verhaal van Flandria - Filip Osselaer

Racefietsen

Welkom bij mijn blogpost, waar we een duik nemen in het boek "Het Verhaal van Flandria" geschreven door Filip Osselaer en uitgegeven door Lannoo. Dit boek neemt ons mee op een meeslepende reis door de rijke geschiedenis van de Belgische wielersport, met een speciale focus op het iconische merk Flandria.

Lees meer
03 nov 22

Fietsleasing voor ambtenaren

RacefietsenMTBGearE-bikes

Sinds heden kunnen alle personeelsleden van de VLAAMSE OVERHEID en de PROVINCIE WEST-VLAANDEREN een fiets leasen bij ons. Wij bieden de fietsleasing van zowel KBC Lease als Cyclis Bike Lease aan! Met enkel maar topmerken in de winkel kunnen wij zeker en vast aan uw wensen voldoen. Zo hebben wij in het e-bike segment Riese & Müller, Gazelle en Cannondale. Met KLEVER en ASKA hebben wij een fiets in het topsegment voor het speedpedelec aanbod! Daarnaast kan je ook voor uw race/ MTB als gravel bij ons terecht met merken zoals Cannondale, Focus, Pinarello. Café Vitesse zet zeer hard in op mobiliteit met bakfietsen en transportfietsen van Urban Arrow, Riese & Müller, Ca-go, Gazelle en Dolly.

Lees meer
10 sep 22

Gazelle Avignon C380 HMB LTD

E-bikes

Ontdek de nieuwe Avignon C380 HMB LTD van Gazelle. Deze fiets is nu te bewonderen en te testen in onze winkel! Met de Avignon C380 HMB LTD kies je voor ultiem comfort; het is met recht de meest comfortabele e-bike van Gazelle. En dat merk je in alles. Het zit hem in de ontspannen rechtop-zithouding, de vering en de brede banden. Maar ook in de makkelijke op- en afstap, het intuïtieve display en de onderhoudsarme riemaandrijving. De krachtige dagrijverlichting en batterij van 625 Wh maken het comfort compleet.

Lees meer
22 mrt 22

Café Vitesse start een eigen fietsclub

Racefietsen

Wij willen graag groeien naar een kwalitatieve fietsclub op stevige basis van inspraak, participatie en ondersteuning. En dit onder dezelfde moto ‘samen uit, samen thuis’. Hierbij gaat het sociale en familiale voor op de prestatie.

Lees meer

Graag samen even schakelen?

Fiets eens langs