Service

Onestopshop

Café Vitesse is een onestopshop, wat betekent dat wij steeds een groot aanbod aan fietsen en toebehoren kunnen aanbieden. In onze pain cave kan je trouwens heel wat testfietsen uitproberen, zo ben je zeker dat jouw fietskeuze wel degelijk the perfect match is. Daarnaast streven we ernaar om de tijd tussen de verkoop en de levering van een fiets zo kort mogelijk te houden.

Van betaalbare kwaliteit tot absolute niche

Bij Café Vitesse geloven we stellig dat er voor iedereen een perfecte fiets bestaat. Daarom zorgen we er steeds voor dat we kwaliteit voor elk budget kunnen aanbieden. Van betaalbare topkwaliteit tot felbegeerde nichemerken die het hart van menig fietsliefhebber sneller doen slaan; Wij staan erop dat fietsen toegankelijk is en blijft voor iedereen. Ons team begeleidt je dan ook graag tijdens de zoektocht naar jouw ideale fiets. 

Fietsreparatie en -onderhoud

Wij zijn ook the place to be voor een gespecialiseerd fietsherstel en fietsonderhoud. Dankzij onze grote voorraad aan originele wisselstukken kunnen we je steeds een vlotte herstelservice aanbieden, terwijl jij van een heerlijk drankje kan genieten in ons Vitesse-café. Wist je trouwens dat we na 3 maanden of na 500 km een gratis nazicht van je fiets aanbieden? Zo kan je na het inrijden van je fiets zorgeloos verder fietsen en helpen we eventuele kleine kwaaltjes onmiddellijk van de baan.

Klantvriendelijke service en diepgaande knowhow

Café Vitesse is niet alleen een walhalla voor fietsliefhebbers, maar ook gewoon een leuke plek om te vertoeven. Wij gaan voor een kwalitatieve service met een welgemeende glimlach, elke dag opnieuw. Ons team combineert een jarenlange ervaring en diepgaande kennis, en leren graag alles over elke nieuwe fietstechnologie. Deze kennis vullen we trouwens aan met onze eigen ervaringen als fervente fiets- en triatlonfanaten.

Vitesse-café en professionele pain cave

Café Vitesse staat garant voor een totaalbeleving dankzij onze pain cave en Vitesse-café. In de pain cave heb je de keuze tussen verschillende Zwift-standen om een rollensysteem of nieuwe fiets uit te testen. Je kan hier zelfs komen trainen met vrienden tijdens onze openingsuren! Wil je liever dan je in het zweet te werken, gezellig kijken naar wielerwedstrijden of genieten van een drankje terwijl we jouw fiets herstellen? Dan ben je in ons Vitesse-café aan het juiste adres.

Fietsverhuur

Naast het kopen van een nieuwe fiets is het ook mogelijk om elektrische toerfietsen en speedpedelecs te huren. Daarnaast verhuren we fietshelmkoffers en fietskoffers voor vervoer in een vliegtuig. Ons verhuurassortiment wordt bovendien continu uitgebreid, neem dus zeker contact met ons op indien je graag iets wil huren dat hier niet vermeld staat.

Bedrijfsfiets leasen

Beloon je werknemers met een full service leasecontract voor een mooie bedrijfsfiets. Wij ontzorgen je zo goed als volledig van alle administratie, onderhoudsafspraken, onderhoud, herstellingen, verzekering, enzovoort. Wij bieden bedrijfsfietsen aan via B2Bike, KBC Lease, Cyclis en O2O. Contacteer ons voor meer info en een offerte op maat.

Graag samen even schakelen?

Fiets eens langs