Ontdek onze
Mountainbikes

Bij Café Vitesse kan je terecht voor de merken Cannondale, Focus en Van Nicholas.

Mountainbikes

Cannondale

Domineer de bospaden en gravelwegen met een Cannondale-mountainbike. Een fiets die plezier koppelt aan een stevige portie avontuur. Trail fietsen, cross country, Race XC, … Met een Cannondale beschik je over heel wat mogelijkheden.

Trek


Trek mountainbikes zijn gebouwd voor avontuur op ruig terrein. Met robuuste frames en geavanceerde veringstechnologie bieden ze ultieme prestaties op de trails. Of je nu bergop klimt of vol gas naar beneden gaat, Trek MTB's zijn ontworpen voor maximale controle en duurzaamheid. Ervaar de opwinding van offroad-avonturen met een Trek mountainbike – jouw betrouwbare metgezel op de meest uitdagende terreinen.

Focus

Fiets je het liefst downhill of verkies je CX, bij Focus staat de fietser centraal. Voor iedere MTB liefhebber kan Focus iets aanbieden. Geniet van de fiets op maat , van aluminium tot carbon, met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding!

Van Nicholas

De Titanium mountainbikes van Van Nicholas zijn betrouwbaar in elke weersomstandigheid. Push jezelf tot je eigen grenzen onder begeleiding van deze perfect gebalanceerde mountainbikes. Eenvoudig sturen, maximaal comfort en een flexibel hardtail-frame.

Graag samen even schakelen?

Fiets eens langs