Ontdek onze
Racefietsen

Bij Café Vitesse kan je terecht voor de merken Cannondale, Focus, PInarello, Van Nicholas, Prorace en Colnago.

Racefietsen

Cannondale

Een Amerikaans topproduct die al jarenlang meedraait bij de beste onder de fietsfabrikanten. Ze staan vooral bekend om hun lefty's: een enkel verende voorvork waar je heel wat gewicht mee wint. Een cruciaal element in bijvoorbeeld cross country. Als racefiets is dit minder relevant, maar Cannondale ontwikkelt dus ook zeer toegankelijke koersfietsen. Ze waren overigens het eerste Amerikaanse fietsmerk in de WorldTour, en Jens Keukeleire rijdt bij EF Education-EasyPost bijvoorbeeld op een Cannondale. 

Focus

With us, You'll never ride allone! Dit is het moto van Focus! De fiets is zowel beschikbaar voor de starter als de gevorderde fietser. Prijs-kwaliteit is hun grootste troef! Met hun Duitse kwaliteit kunnen ze concurreren met de grote spelers op de markt! 

Van Nicholas

Leef je voor de spanning of race je voor de kameraadschap? De Titanium racefietsen ontwikkeld door Van Nicholas bieden voor ieder wat wils. Perfect om topprestaties te leveren of gewoon van de omgeving te genieten tijdens een weekendrit onder vrienden.

Prorace

Not just a bike. Een 100% Belgisch merk dat duizenden varianten per model aanbiedt. Zo kun je dus je eigen racefiets volledig zelf samenstellen, en krijg je 5 jaar garantie op elk frame. Prorace ontwikkelt al ruim dertig jaar droomfietsen voor wielerliefhebbers.

Pinarello

High-end fietsen die gelden als het Italiaans paradepaardje in de racefietsbusiness. Wielergoden als Egan Bernal en Tom Pidcock van Team INEOS rijden rond op een Pinarello. Met hun asymmetrische frames proberen ze telkens dat tikkeltje anders te zijn. “Different is part of our DNA”, zeggen ze vaak en ze houden zich enkel bezig met winnen. Snelheid is alles, en daar eindigt de discussie. 

Colnago

Dit fietsmerk experimenteerde als eerste met carbon fietsframes en bracht een revolutie in het wielrennen. Het biedt stevigheid en comfort, maar heeft ook een zeer beperkt gewicht. Wereldtopper Pogacar reed op zijn Colnago naar winst in onder andere de Ronde van Frankrijk, Luik-Bastenaken-Luik en de Ronde van Lombardije. Maak zelf je fietsdromen waar met een Colnage-racefiets op maat.

Graag samen even schakelen?

Fiets eens langs